Naturoplevelser med Marie og kommende jæger

Opslået af: Marie Blog: Blog om outdoor tøj og udstyr til kvinder Dato: Bemærkninger: 0 Hit: 536

Marie er vild med naturen og skal snart begynde at tage jagttegn. Følg Marie her.

Hej.

Mit navn er Marie og jeg har fået æren af at være ambassadør for Nobilis Wildlife. Til hverdag studerer jeg på Hærens Officerskole. I forbindelse med, at jeg skal til at tage jagttegn har jeg været ude at prøve at skyde med en haglbøsse og skyde mine første lerduer. Det gav blod på tanden og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Glæder mig også til at få mere at gøre med Nobilis Wildlife.

God jagt derude.

Marie

Bemærkninger

Skriv din bemærkning

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December