Mærker

 • 3M

  3M

  3M har stor erfaring med at producere kvalitets hørebeskyttelse til mange formål.

 • AKAH

  AKAH

  AKAH laver produkter i bl.a. læder som er håndlavet, og derfor i en meget høj kvalitet.

 • Alan Paine

  Alan Paine

  Alan Paine-mærket blev etableret i den historiske købstad Godalming i Surrey, England i 1907. Uld- og strikningsindustrier var vigtige indkomstkilder i området gennem et antal århundreder. Bevis for at dette overlever i byens emblem, - en uldpakke - som stadig er i officiel brug i dag og blev inkluderet i Alan Paine-kronen gennem årene.

 • Baleno

  Baleno

  Baleno har i over halvtreds år designet tøj til de krævende ”Country Life” entusiaster, og som har behov for tøj, der kan klare de mest krævende miljøer. Baleno mærket er kendt for at levere teknisk avanceret og stilfuldt tøj specielt designet til at tackle alle vejrforhold.

  Baleno kan levere dette ved at trække på de mange års erfaring og ekspertise inden for udvikling af innovative, avancerede stoffer og design, som er strengt afprøvede og testede for at garantere en overlegen ydelse.

  Baleno’s interne kvalitetskontrolprocedurer garanterer at alle produkter, der bærer Baleno-mærket, repræsenterer det ultimative bedste i klassen. Baleno tøjet har en høj funktionalitet og samtidig sofistikeret, smart, varm og lavet til at holde. Baleno formår som et af de få mærker at smelte høj teknologi sammen med klassisk country-mode med succes.

  Country Lifestyle serien er blevet udviklet til at imødekomme de kræsne kunders behov ud fra en række forskellige funktioner til aktiviteterne indenfor ”Country Life”. Designet udviser stor forståelse for det klassiske britiske ”Country Life” stil, hvor komfort og elegant design smelter sammen.

  Baleno’s jagt serie er synonymt med kvalitet, innovation og stil og er designet til at imødekomme de hårde krav fra jægeren.

  Baleno har også et bredt sortiment indenfor kvalitets regntøj, hvor der er alt lige fra bukser til ponchos.

  Baleno er en livsstil!

  Baleno klassisk engelsk country look

 • Ballistol

  Ballistol

  Ballistol renser og fjerner alle former for borehuller. Rengøring med ballistol sparer dig tid, minimerer behovet for børstning og danner også en beskyttende film på dit skydevåben. På grund af sin lette alkalinitet neutraliserer og opløser Ballistol sort pulver og ætsende ammo-rester. Som smøremiddel vil Ballistol aldrig gummi op eller hærde. Med ballistol forbliver hele skydevåben smurt og beskyttet.

 • Blaser

  Blaser

  Blaser laver kvalitetsjagttøj til jægere.

 • Fjällräven

  Fjällräven

  Med Fjällräven kommer du tættere på naturen.

 • Hart

  Hart

  For mere end 20 år siden drømte HART-mærket om at skabe. Takket være en iværksætteres iver, ikke-konformisme og arbejde er denne drøm blevet en realitet.

  Det hele startede med en idé: at skabe nogle unikke, effektive kunstige lokker i høj kvalitet.

  Og hvorfor gør ting som alle andre, hvis de kan gøres bedre? Baseret på denne enkle, men ambitiøse forudsætning, var HART-projektet i gang.

 • Howard Leight

  Howard Leight

  Howard Leight er førende indenfor branchen ved at tilbyde de fleste valg af høreværn. Og som førende inden for innovation er det kun Howard Leight, der kontinuerligt udvikler nye design, materialer og teknologier, der bringer komfort og beskyttelse til det næste niveau.

 • Icebreaker

  Icebreaker

  Icebreaker er ikke et modefirma. Vi kan godt lide at være relevante, men hvis vi er for 'lige nu', er det sandsynligvis forbi, når du bærer det. Vi ønsker, at vores tøj skal være relevant i din garderobe i mange sæsoner.

 • Luis Steindl
 • Merkel Gear

  Merkel Gear

  Merkel Gear er en tysk leverandør af kvalitets outdoor og jagttøj. De har udviklet kollektioner som er målrettet damer.

 • Non-stop dogwear

  Non-stop dogwear

  Non-stop dogwear er den bedste kvalitet indenfor skandinavisk hundeudstyr til alle der elsker deres hunde. 

 • Nothern Hunting

  Nothern Hunting

  Northern Hunting producere jagttøj i høj kvalitet og design, der tiltrækker den kræsne kvindelige jæger eller naturentusiast.

 • Odlo

  Odlo

  Bæredygtighed og socialt ansvar har været kernen i Odlos virksomhedskultur, siden virksomheden blev grundlagt for 70 år siden. Som en kvalitetsbevidst schweizisk virksomhed med en lang familietradition er det især vigtigt for os at drive vores forretning i overensstemmelse med disse principper. Vi tager vores sociale og miljømæssige ansvar alvorligt, da vi ønsker, at fremtidige generationer også skal nyde sportsaktiviteter i et smukt naturligt miljø.

 • Parforce

  Parforce

  Parforce mærket er udviklet og designet af den traditionsrige tyske butik Frankonia. Parforce har deres egen dame kollektion i jagttøj, og dette mærke anbefaler vi til jægerinden der ønsker robust jagttøj til fornuftige priser.

 • Pinewood

  Pinewood

  Pinewood's sortiment yder således et relevant bidrag til livskvaliteten hos den aktive forbruger - nu, som i fremtiden.

 • Ruff and Tumble

  Ruff and Tumble

  Ruff & Tumble producerer hunde-dækkener (badekåber), der tørre din hund hurtigt. De laver også andre klæder som kan tørre din hund på en god måde.

 • Skogen
 • Wald und Forst

  Wald und Forst

  Wald & Forst mærket er tysk jagt og outdoor kollektion, som henvender sig til kvinder der gerne vil have robust jagttøj. Tøjet leveret til rigtig gode priser, hvor alle kan være, så vi anbefaler det til den nye jæger.