Kurser og foredrag for dig.

Vi har som noget nyt lavet kurser og foredrag, som du kan deltage på. Vi har kurser indenfor temaet hund, hvor vi har et førstehjælps kursus til dig og din hund, pote og pelspleje m.fl. Vi har også kurser indenfor temaet våben, hvor du kan blive bedre til at pleje dine våben eller få et skydetræningskursus. Du vil løbende få mulighed for at se hvilke kurser og foredrag, vi kan tilbyde dig. Læs mere her.

Tilmeld dig nu til førstehjælpskursus til hunden - begrænsede pladser.

Nobilis Wildlife - En god oplevelse starter med dig.

Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører, glad for sin hund og elsker oplevelser i naturen. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel tøj til jagt, outdoor eller bare dagligdags tøj, som er behagelig at have på når du fx. er ude med hunden. Tøjet er til kvinden, der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer. Vi bestræber os på at kunne sælge tøj / udstyr, der overholder de bæredygtige principper, så vi der elsker naturen slider minimalt på vores fælles ressourcer.

Nobilis Wildlife - Events til dig.

I løbet af 2020 vil du finde information om vores events, som vil være alt lige fra messer og lignende, hvor du kan møde os og vi kan møde dig. Vi vil også lave events, hvor du kan komme ud i naturen og få en god oplevelse. Der vil være mulighed for at lave mad i det fri med naturens mange råvarer. Det kan også være jagter for jægerne. Arrangementer for hunde og hundefører og andre events.

Vores events vil være et sted, hvor du kan møde andre ligesindede og få en god dag sammen med dem. Det er selvfølgelig ikke kun for kvinder, men kan også være med børn eller manden, der ikke fisker eller går på jagt, men som trænger til at få lidt frisk luft :-)

Har du en god idé til en event, så må du meget gerne kontakte os, så vi sammen kan skabe nogle fælles oplevelser i naturen med hinanden.

Med venlig hilsen

Nobilis Wildlife - Med omtanke for naturen