Nobilis Wildlife's butik i Tølløse

Kære alle

Vores butik ligger i Tølløse på Midtsjælland, hvor I kan komme og prøve tøj til damer og udstyr til hunde.

Information vedr. Corona / Covid 19:

Vi har valgt at åbne vores butik op for vores kunder under Corona krisen. Vi følger sundheds myndighedernes krav til butikker som os. Vi af-spritter og rengøre dørhåndtag og butik, så vi mindsker risikoen for smitte. Personaet er informeret om hvilke procedure, de skal overholde for at sikre kunder og personale mod smitte. Vi anbefaler, at der maksimalt er 3 kunder i butikken af gangen.

Du kan også handle på vores webshop, da vi kan levere vores varer til dig med fragtmænd.

Tølløse ligger kun 20 minutters kørsel fra Roskilde, Sorø, Ringsted, og 10 minutter fra Holbæk. Fra København tager det kun 45 minutter.

Adresse:

Butikken kan du finde på adressen Vestergade 58, 4340 Tølløse, og du kan parkere din bil på parkeringspladserne ved Super Brugsen. Vores butik finder du inde midt i centerpladsen ved siden af den lokale frisør City Hair. Nedenfor kan du se at kort over placeringen af Nobilis Wildlife butik i Tølløse.

Der er også rigtig gode indkøbsmuligheder med en stor Super Brugsen, Daglig Brugsen, Netto, og så er der en den lokale bager der laver rigtig godt julebag, og er du til Pizza så er der selvfølgelig også det her i Tølløse. Du kan også tage toget til Tølløse, hvis du ikke har bil.

Åbningstider:

  • Onsdage fra 15.00 – 18.00
  • Fredage fra 15.00 - 18.00
  • Lørdag 9.30 – 14.00
  • Søndag lukket

Vi ser frem til, at du kommer og besøger os, og der vil altid være lidt godbidder til hunden.

Med venlig hilsen

Butikkens personale

Nobilis Wildlife

Kort over Tølløse center med placering af vores butik

Butik  i Tølløse

Butik mod gaden:

Butik