Hvordan startede Nobilis Wildlife?

Jeg er vild med naturen. Og jeg elsker alt, hvad man kan foretage sig i den, så længe det gøres med respekt og omtanke. Jeg nyder at gå en tur med hunden hver dag, gå på jagt med venner og familie og engang imellem tage ud at fiske. Og heldigvis går min bedre halvdel ofte med. 

Den lidenskab har lagt grundstenen til Nobilis Wildlife.

Jeg møder ofte kvinder på mine ture med hunden, og snakken falder ofte på, hvordan det går med hunden, og vi giver hinanden gåde råd – for vi elsker vores hunde. Ligeledes møder jeg også kvinder på jagt eller med familien i skoven og stranden. Det der har slået mig, er at se hvilket tøj kvinderne anvender til deres naturaktivitet. Jeg kan se, at enten er det smart, men ikke praktisk eller også er det mere praktisk, men hvor det feminine look forsvinder.

Det undrede mig, at der ikke fandtes ét samlet sted, hvor kvinder kan få den rette beklædning til naturoplevelser. Som virker og som ser godt ud. Hvad enten du er til jagt, svampeplukning eller bare en tur i parken med hunden. I al slags vejr.

Derfor valgte jeg at starte med en webshop, hvor vi kan tilbyde kvinder at finde tøj og udstyr, som både er funktionelt og smart.

Varerne er valgt med omtanke

Varerne i vores webshop er udvalgt specielt med det ønske om at kunne tilbyde vores kunder tøj og udstyr, som er designet til kvinder. Her finder du både tøj til hundetræning, hundeluftning, jagt og i det hele taget outdoor aktiviteter. Vores varesortiment dækker lige fra jagttøj, outdoor tøj og til hundelufterens tøj og udstyr. Vi prøver på at finde produkter, som er bæredygtige, så vi som elsker at være i naturen, kan være med til at bevare den til de næste generationer. Vi har et dedikeret ambassadør korps af kvinder i alle aldre og størrelser, som er med til at vælge vores tøjsortiment. Vores tøj er testet af vores ambassadør-piger, så de sikre at tøjet har en pasform til kvinder.

Med omtanke for naturen i vores sortiment

Når vi udvælger vores sortiment, så har vi altid vores natur i baghovedet. Vi vil gerne bevare og gøre vores natur til et bedre sted, og derfor bliver vi nødt til at have omtanke for hvordan vores varer kan påvirke miljøet. Vi prøver derfor at finde varer, der er bæredygtige, og samtidig er funktionelle og smarte. Det er ikke altid at vi kan få de tre parametre til at gå op, men som vi ser, så er leverandører ved at få øjnene op for at brugerne stiller krav til bæredygtige principper også til deres tøj og udstyr til deres hobbyer. 

Vi ved alle, at vi får ny energi ved at være i naturen, og så skal det være uden at skulle spekulere på, om man er rigtig klædt på. For det er man med vores tøj. Og så kan du også stoppe på en café på vejen hjem, fordi det også ser godt ud.

Med omtanke for naturen med vores emballage

Vi genbruger så vidt muligt den emballage vi får tilsendt varene fra vores leverandører. Det vil sige, at når vores kunder modtager vare bestilt fra vores webshop, så er det i emballage genanvendt fra vores leverandører, og på den måde nedbringer vi forbruget af indpakning til varerne. Derfor vil I som kunder som regel modtage pakker, der ikke er i ens indpakning, og vi håber, at I synes det er ok, og dermed er I også med til at mindske forbruget af indpakningspapir og dermed minimere forbruget af de naturlige ressourcer.

I vores butik bruger vi kun papirposer, som er lavet i genbrugs papir, og ligeledes med vores prisskilte, der også bevidst er valgt i genbrugspapir.

Vi vil gerne i kontakt med dig.

Vi ønsker at udvikle vores varesortiment, så du som kunde ved, at du kan finde de produkter, du har behov for, og derfor er det vigtigt, at du kontakter os, hvis der er varer, du synes vi skal have i vores sortiment. Vil du i dialog med vores brugerpanel så kan du kontakte dem på deres blog - eller du kan møde dem på vores Facebook gruppe her. Eller du kan kontakte os direkte med dette link, og så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at gøre din naturoplevelse bedre.

Nobilis Wildlife
Nature for life - Fashion for life