Jagtbukser Tora Liv fra Northern Hunting
  • Jagtbukser Tora Liv fra Northern Hunting
  • Jagtbukser Tora Liv fra Northern Hunting set bagfra
  • Jagtbukser Tora Liv fra Northern Hunting set fra siden

TORA LIV jagtbukser fra Northern Hunting

1.200,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 5 dage

Tora Liv jagtbukser er lavet til kvinder, der har brug for et par praktisk bukser og med en feminin pasform. Jagtbukserne er vind- og vandtætte og er udført i brune nuancer. Designet af Tora Liv jagtbukserne er udført med idéen at lave et par praktiske jagtbukser, som samtidig sidder godt. Bukserne er gode til både pürschjagt og stillesiddende jagt såsom anstandsjagt, hvor bukserne kan holde dig varm under hele jagten. 

Størrelse
Farve
 

TORA LIV jagtbukser fra Northern Hunting

Bukserne er lavet i bomuld, polyester og nylon, som giver et par gode og robuste bukser. Tora Liv bukserne benytter membranen Addventex, som kan modstå et stort vandpres og samtidig lader din krop til at kunne ånde under bukserne. Buksernes materialer gør, at du kan bevæge dig lydløs i terrænet, og samtidig holde varmen med den lette foring. Bukserne går et godt stykke op af ryggen, og holder dig varm.

Tora Liv jagtbukserne er udført i naturens grønne farver og med nuancer af brun. Denne kombination gør, at bukserne falder godt ind i den danske natur.

Bukserne er udstyret med mange lommer, som gør, at du kan have alt dit grej med på jagten. Bukserne har to forlommer, 2 sidelommer med god plads og lynlås og en baglomme med lynlås. Der er benlukning med lynlås, der gør det muligt at lave en god ventilation ved fødder og ben.

Northern Hunting har som altid 5 års garanti på deres produkter og det gælder selvfølgelig også for Tora Liv jagtbukserne.

TORA LIV jagtbukser fra Northern Hunting

Bukserne er forsynet med:

  • Lydløst materiale i naturens grønne og brune farver
  • 2 forlommer
  • 2 sidelommer
  • 1 baglomme
  • Benlukning med ventilation 
  • 5 års garanti

Bukserne er opbygget med mange finesser, som gør, at det er et par bukser, der er fleksible og dermed kan bruges til mange former for jagter eller outdoor aktiviteter.

NH602954T

Produkt information

Materiale
Yderstof: 45% Bomuld, 35% Polyester, 20% Nylon. Fór: 100% Polyester
Farve
Naturgrøn

Download

Størrelsesguide Northern Hunting

Her kan du finde hvilken størrelse du skal bruge på Northern Hunting tøj.

Download (185.67k)
Grade 
2019-09-12

Mange gode detaljer

Rigtig lækre vinterbukser med mange gode detajler, bla. lynlås for neden ved anklerne for bedre at kunne snørre støvler. Store lommer uden det ser kikset ud. Mine bedste vinterbukser.

Skriv din anmeldelse

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

13 andre produkter i den samme kategori: