Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting til riffeljagt
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting
 • Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting

Tora Sif jagtjakke fra Northern Hunting til riffeljagt

1.700,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 dage

Tora Sif jagtjakken er lavet til kvinder, der har brug for en praktisk jakke og en god pasform. Jagtjakken er vind og vandtæt og er udført i naturens egne grønne farver. Designet af Tora Sif jakken er udført med idéen at lave en jakke som er praktisk, og samtidig sidder godt med et moderne look. Jagtjakken er god til pürschjagt og bukkejagt, hvor forholdene kan være varme, men også fugtigt.

Størrelse
Farve
 

Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting til riffeljagt.

Jakken er lavet i bomuld, polyester og nylon, som giver en god og robust jakke. Jakken benytter membranen Addventex, som kan modstå et stort vandpres og samtidig lader din krop til at kunne ånde i jakken. Jakkens materialer gør at du kan bevæge dig lydløs i terrænet, og holde varmen med den lette foring. Jakken går et godt stykke ned ad ryggen, og holder dig varm.

Tora Sif jakken er udført i naturens grønne farver og med nuancer af brun. Denne kombination gør, at jakken falder godt ind i den danske natur, men at den også kan bruges til dagligdags brug.

Jakken har to sidelommer, hvor der er rigeligt med plads til dit udstyr, og så er der også en jagtradiolomme, som bl.a. kan bruges til opbevaring af en mobiltelefon.

Jakken har en hætte, som er aftagelig, og kan justeres med et par snore. Yderligere har Tora Sif jakken en gummiliste ”Grib edge” monteret, som sikrer, at jakken forbliver godt siddende på din krop under hele jagten. Under armene er der monteret vandtætte ventilationslynlåse, som kan øge ventilationen efter behov.

Northern Hunting har som altid 5 års garanti på deres produkter og det gælder selvfølgelig også for Tora Sif jagtjakken.

Jagtjakke Tora Sif fra Northern Hunting til riffeljagt.

Jakken er forsynet med:

 • Lydløst materiale i naturens grønne farver
 • Aftagelig hætte
 • 2 sidelommer
 • 1 radiolommer
 • Ventilation under armene
 • 5 års garanti

Jakken er opbygget med mange finesse, som gør at det er en jakke, der er fleksibel og dermed kan bruges til mange former for jagter eller til daglig brug.

NH602954J
0 Varer

Produkt information

Materiale
Yderstof: 45% Bomuld, 35% Polyester, 20% Nylon. Fór: 100% Polyester
Jagtform
Riffeljagt
Farve
Naturgrøn og brun

Download

Størrelsesguide Northern Hunting

Her kan du finde hvilken størrelse du skal bruge på Northern Hunting tøj.

Download (185.67k)
Grade 
2019-09-12

Mange gode detaljer

Ligesom bukserne er dette en rigtig lækker vare med gode detaljer. Gode store lommer og en hætte der kan tages af. Er lækker varm og med imiteret pels på indersiden af ryggen for mere varme.

Skriv din anmeldelse

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

14 andre produkter i den samme kategori: