Beskyttelse af personlige oplysninger

Indledning

Beskyttelse af personlige oplysninger bliver håndteret efter den nyeste persondatapolitik. Denne persondatapolitik er gældende for Nobiliswildlife.dk; en dansk onlineshop på Bygvænget 6, 4000 Roskilde, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer og tjenesteydelser fra vores onlineshop, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os via kundeservice@nobiliswildlife.dk.

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for Nobiliswildlife.dk. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og eu’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

Oplysninger vedrørende dit køb

Når du køber varer på vores hjemmeside Nobiliswildlife.dk, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto).

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om, hvornår en vare er på lager, til at tilbyde forsikringsydelser såfremt du har anmodet herom, til at behandle din vurdering af vores kundeservice, til at informere dig såfremt du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere køb inden for forskellige kundegrupper med det formål at udvikle vores produkttilbud og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies 

Nobiliswildlife.dk indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på Nobiliswildlife.dk. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke 

såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og gøre indsigelse mod en sådan profilering ved at kontakte os som angivet nedenfor eller ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os. 

Dine oplysninger

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret inden for EU/EØS. Da vi vægter databeskyttelse meget højt, overfører vi ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og såfremt det er tilfældet, vil vi sikre, at dataoverførslen er underlagt de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger; eksempelvis standardkontrakter vedtaget af Europa-kommissionen eller EU-US Privacy Shield. Du kan rekvirere en kopi af sådanne eventuelle sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Nobiliswildlife.dk sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Eksempelvis sletter vi oplysninger angående din profil, når en konto slettes, mens oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet.

Du kan anmode om adgang til eller sletning af dine personoplysninger via vores hjemmeside eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller privatliv på vores hjemmesider, kan du kontakte os her:

kundeservice@nobiliswildlife.dk