Historien bag Nobilis Wildlife.

Igennem mange år har jagten og udendørs livet været mandens domæne - men virkeligheden idag er en helt anden. Kvinderne er begyndt at vise sig flere og flere steder, og ønsket om praktisk og funktionelt tøj, er blevet væsentligt mere efterspurgt.

Som kvindelig jæger, hundefører og naturelsker er mange kvinder blevet frustreret over det minimale udvalg af tøj til kvinder, i diverse jagt- og outdoor butikker - Ideen til Nobilis Wildlife blev derfor vækket til live.

Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og naturelsker. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer.

Vi går også meget op i miljøet omkring os, og derfor er det vores hensigt at skabe og vælge produkter, der er produceret efter bæredygtige principper, så vores kunder med god samvittighed kan dyrke deres passion.

Vores erfaring:

Vi har arbejdet siden 2017 med at undersøge behovet for jagttøj og udstyr til kvinder, da vi blev klar over at mange damer, der gik på jagt eller havde passion for at være i naturen, havde udfordringer med at finde tøj der passede til deres aktiviteter. Vi valgte derfor at starte denne webshop op med det formål at finde tøj og udstyr, som er designet til kvinder. 

Vores tøj og udstyr bliver kvalificeret via vores brugerpanel også kaldet ambassadører, som består at kvinder/piger der alle har til fælles at få gode oplevelser i naturen. Det er også vigtigt for os at vi finder brands, hvor det ikke kun er de gængse størrelser, men at der også er vare der passer til alle størrelser. 

Vi undersøger konstant markedet for tøj og udstyr der understøtter kvindernes behov ift. deres jagt- og outdoor oplevelser, så derfor er vi konstant i dialog med kvinder, der ønsker at påvirke sortimentet til kvinderne.

Vi ønsker at udvide vores varesortiment, så du som kunde ved, at du kan finde de produkter, du har behov for, og derfor er det vigtigt, at du kontakter os, hvis der er produkter, du synes vi skal have i vores sortiment.

Vil du i dialog med vores brugerpanel så kan du kontakte dem på deres blog eller du kan møde dem på vores Facebook gruppe her.


Vi søger altid efter kvinder, der ønsker at påvirke sortimentet i online shoppen, så er du den vi søger så skriv en email til os, og vi vil tage en dialog med dig.

Vi glæder os til at kunne servicere dig og rådgive dig, når du skal købe dit jagt- og outdoorudstyr.

Vi glæder os til at gøre din naturoplevelse bedre.

Nobilis Wildlife