Hej alle

Vi kender det alle sammen det at købe tøj via internettet, og hvordan det ser godt ud på webshops, men at når vi får tøjet hjem, så passer det ikke så godt. Så skal du i gang med at få det byttet, som jo er ok, men som er tidskrævende.

Der er desværre ingen standarder for størrelser på tværs af tøjbrands, da et tøjbrand selv må afgøre, hvordan deres størrelser er, og derfor kan det ende med, at vi skal ind i en butik for at prøve tøjet før vi køber det, når det er tøj til vores fritidsaktiviteter.

Det er dog gået op for producenterne, at kvinder nu også vil ud i naturen på samme vilkår som mændene med tøj, der sidder godt. Derfor har fx Fjällräven udviklet begrebet ”Curved”, som passer til kvinderne, hvor der er plads til former. Vi forventer, at samme tendens for andre tøjbrand, så det bliver lettere for dig at finde tøj der passer til dig.

I mellemtiden så har vi på vores webshop gjort det muligt for dig at se størrelser for hvert tøjbrand. For hvert produkt finder du under fanebladet ”Størrelsesguide”, hvor du kan se, hvordan du skal måle dig på kroppen for at finde din størrelse i det enkelte tøjbrand.

Nedenfor kan du se, hvor du kan finde størrelsesguiden på vores webshop. Vi håber, at det vil gøre det lettere for dig at finde din rette størrelse til dig.

Størrelsesguide

Med venlig hilsen

Personalet