Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting
  • Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting
  • Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting set bagfra.
  • Alva Una jagtsæt fra Northern Hunting

Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting

1.200,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 5 dage

Alva Una jagtbukserne er designet til kvinder og udført i et enestående vind- og vandtæt materiale. Buksernes grønne farve er nøje valgt, så den ind i naturens miljøer. Alva Una bukserne er perfekte til pürschjægeren, da buksen er udført i lette og lydløse materialer. Bukserne signalere god smag og har mange funktioner, der vil gøre dine jagter til en god oplevelse.

Størrelse
Farve
 

Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting

Bukserne er udført i et mix af bomuld, polyester og nylon, og tilført vores membran Addventex 5.8, der gør, at bukserne kan modstå et stort vandpres, og samtidigt er der en høj åndbarhed. Et perfekt valgt til et par jagtbukser der skal bruges til aktiv jagt, og der giver jægeren en god komfort under jagten.

Alva Una jagtbukserne fås i farven naturgrøn, som er en mellemting mellem grøn og brun. Denne farve fra Northen Hunting er et perfekt valg til praktisk jagt i den danske natur.

Bukserne er udstyret med mange lommer, som gør, at du kan have alt dit grej med på jagten. Bukserne har to forlommer, 2 sidelommer med god plads og lynlås og to baglommer med lynlås. Der er benlukning med lynlås, der gør det muligt at lave en god ventilation ved fødder og ben, og kan justeres efter forskelligt fodtøj.

Northern Hunting har som altid 5 års garanti på deres produkter og det gælder selvfølgelig også for Alva Una jagtbukserne.

Alva Una jagtbukser fra Northern Hunting

Bukserne er forsynet med:

  • Lydløst materiale i naturens grønne og brunlige nuancer
  • 2 forlommer
  • 2 sidelommer
  • 2 baglommer
  • Benlukning med ventilation 
  • 5 års garanti 

Bukserne er opbygget med mange finesser, som gør, at det er et par bukser, der er fleksible og dermed kan bruges til mange former for jagter eller outdoor aktiviteter.

NH603235

Produkt information

Materiale
Komposition: 45% Bomuld, 35% Polyester, 20% Nylon. Membran: PU lamination. For: 100% Polyester
Farve
Naturgrøn

Download

Størrelsesguide Northern Hunting

Her kan du finde hvilken størrelse du skal bruge på Northern Hunting tøj.

Download (185.67k)

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

11 andre produkter i den samme kategori: