Liste over varer efter mærke Baleno

Baleno har i over halvtreds år designet tøj til de krævende ”Country Life” entusiaster, og som har behov for tøj, der kan klare de mest krævende miljøer. Baleno mærket er kendt for at levere teknisk avanceret og stilfuldt tøj specielt designet til at tackle alle vejrforhold.

Baleno kan levere dette ved at trække på de mange års erfaring og ekspertise inden for udvikling af innovative, avancerede stoffer og design, som er strengt afprøvede og testede for at garantere en overlegen ydelse.

Baleno’s interne kvalitetskontrolprocedurer garanterer at alle produkter, der bærer Baleno-mærket, repræsenterer det ultimative bedste i klassen. Baleno tøjet har en høj funktionalitet og samtidig sofistikeret, smart, varm og lavet til at holde. Baleno formår som et af de få mærker at smelte høj teknologi sammen med klassisk country-mode med succes.

Country Lifestyle serien er blevet udviklet til at imødekomme de kræsne kunders behov ud fra en række forskellige funktioner til aktiviteterne indenfor ”Country Life”. Designet udviser stor forståelse for det klassiske britiske ”Country Life” stil, hvor komfort og elegant design smelter sammen.

Baleno’s jagt serie er synonymt med kvalitet, innovation og stil og er designet til at imødekomme de hårde krav fra jægeren.

Baleno har også et bredt sortiment indenfor kvalitets regntøj, hvor der er alt lige fra bukser til ponchos.

Baleno er en livsstil!

Baleno klassisk engelsk country look