Nobilis Wildlife åbner butik i Tølløse den 1. december

Kære alle

Vi åbner en butik i december måned i Tølløse på Midtsjælland, hvor I kan komme og prøve vores tøj og udstyr til hunde. 

Vi er i fuld gang med at indrette butikken, og vi vil løbende holde dig opdateret med udviklingen af indretningen, og hvornår vi åbner dørene for dig og din hund.

Tølløse ligger kun 20 minutters kørsel fra Roskilde, Sorø, Ringsted, og 10 minutter fra Holbæk. Fra København tager det kun 45 minutter.

Adresse:

Butikken kan du finde på adressen Vestergade 58, 4340 Tølløse, og du kan parkere din bil på parkeringspladserne ved Super Brugsen. Vores butik finder du inde midt i centerpladsen ved siden af den lokale frisør City Hair. Nedenfor kan du se at kort over placeringen af Nobilis Wildlife butik i Tølløse.

Der er også rigtig gode indkøbsmuligheder med en stor Super Brugsen, Daglig Brugsen, Netto, og så er der en den lokale bager der laver rigtig godt julebag, og er du til Pizza så er der selvfølgelig også det her i Tølløse. Du kan også tage toget til Tølløse, hvis du ikke har bil.

Åbningstider:

Hverdage fra 15.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Søndag lukket

Lørdag den 14.12 kl 10.00 – 14.00 Hundemassage med Merete Sandager 

Tirsdag den 17.12 kl 15.00 - 19.00: Hundemassage med Merete Sandager mellem kl 17.00 - 19.00.

Julen:

23. december 9.30 – 13.00

24. – 26. december lukket

27. december 15.00 – 18.00

31. december 10.00 – 12.00


Vi ser frem til at du kommer og besøger os, og der vil altid være en varm kop kaffe og julebag og lidt godbidder til hunden. Vi håber, at du vil være med til at skabe en god julestemning sammen med os.

Vi glæder os til at se Jer allesammen i Tølløse. Vi ved, at der måske er langt for vores mange gode kunder i Jylland, men vi vil derfor stadig være tilgængelig via vores webshop og facebook gruppe for Jer allesammen.

Med venlig hilsen

Butikkens personale

Nobilis Wildlife

Kort over Tølløse center med placering af vores butik

Butik  i Tølløse

Butik mod gaden:

Butik

Hundemassage

Nysgerrig på, hvordan massage kan gavne din hund?

Kom forbi butikken lørdag den 14. december kl 10 - 14 eller tirsdag den 17. december mellem 17-19, og vær med i konkurrencen om en times hundemassage til din hund.

Kom forbi med eller uden hund og mød Merete Sandager, som er uddannet dyrlægeeksamineret hundemassør, og få lidt tips og tricks til, hvordan du selv kan arbejde med balance, bevægelighed og muskeltræning.

merete-sandager-hundemassoer.jpg

Hunden er, ligesom os, opbygget af knogler, muskler, sener, ledbånd, bindevæv m.m. Det betyder, at hunden på samme måde også kan blive overbelastet, få småskader, forstrækninger i muskulaturen og blive øm efter løbeturen. Stress, overvægt og alderdom har en stor indflydelse på tilstanden i muskulaturen og bindevævet, og kan give utilsigtede følgeskader. Ved at løsne hundens muskulatur og sener kan massage dermed effektivt være med til at aflaste halthed, kroniske smerter og forbedre blodcirkulationen, samt bidrage til øget velvære hos hunden. 

Hundemassage er især godt til hunde, der har

  • muskel-, led- og seneproblemer (fx. HD)
  • problemer med bevægeapparatet (fx. pga. gigt hos ældre hunde)
  • skader opstået ved hundesport, jagt, arbejde eller voldsom leg (fx korsbåndskade)
  • stress, da massage også virker afstressende

Vi ses i butikken i Tølløse